“Andy schrijft wijs. Met hem samenwerken is een verademing: stipt, eerlijk en straffe resultaten. Zo worden we er samen beter van.”

Peter ’t Hooft – Director digital bij Primetime Communication Group

“Andy schrijft zeer fris en begrijpt goed de tone of voice die we willen bekomen. Hij staat ook altijd open voor discussie en kan zeer goed argumenteren waarom hij juist die woorden gebruikt. Hij zet moeilijke materie om in verstaanbare, activerende en aangename copy. En hij raakt altijd de juiste snaar bij het doelpubliek.”

Roel Sweron – Account executive bij BBDO Belgium

“Met Andy haal je een topper in huis. Kent zijn taal tot op het neurotische af en weet hoe hij met woorden het juiste doelpubliek kan raken. Van vele markten thuis en toch steeds topkwaliteit. Bijkomende troef: Andy is direct in zijn communicatie, je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Wil je de puntjes op de i? Komt goed uit, want rijmt op Andy.”

Stef Van De Gehuchte – Zaakvoerder bij Blue Lines

“Ik ben zeer tevreden over de teksten van Andy. Hij weet de toegevoegde waarde te detecteren en om te zetten in vlot leesbare teksten. Heel fijn! Andy communiceert ook snel en duidelijk. Meer kun je niet wensen.”

Boris Lammens – Manager bij SalesForYou

“Supercontent van de teksten van Andy! Met weinig briefing komt hij tot helder, krachtig en overtuigend leesvoer voor het web.”

Stef Plantefève – Zelfstandig webdesigner bij De Verbeelding